De accommodatie van Atelier Dell’Arte is heel geschikt voor Anders Vergaderen, Coaching, Intervisie, Workshops, bedrijfsuitjes en meer, maar ons hele terrein is ook bruikbaar als trouwlocatie. Lees verder voor meer informatie.

Teambuilding, Bedrijfsuitje, Training & Anders Vergaderen

Samen met collega’s een werkstuk maken voor je bedrijfskantine of hal, om je meer verbonden te voelen met je dagelijkse werkomgeving en je groepsgenoten. Elkaar in een nieuwe setting ontdekken en waarderen. Wij zorgen voor alle materialen en professionele begeleiding zodat het eindresultaat gezien mag worden en waar iedereen trots op kan zijn. Natuurlijk zijn er veel meer opties en kunnen er ook individuele werkstukken gemaakt worden. Neem contact op zodat we samen een doelstelling, thema & plan van aanpak kunnen bespreken. Deze activiteiten kunnen door ons georganiseerd worden op locatie, bij je eigen bedrijf of bij onze veelzijdige accommodatie onder het genot van een hapje & een drankje.

Vergaderen in een dynamisch atelier of muziekkamer heeft een inspirerende en verfrissende uitwerking en zal een bijdrage leveren aan “het anders” denken en verlopen van een overleg. Na de inspanning bestaat er de mogelijkheid om het programma uit te breiden met meer ontspanning door een muziekworkshop of concert, catering en eventueel een overnachting. Alles is mogelijk en wij denken graag met je mee. Geïntrigeerd? neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Atelier dell’Arte is een plek waar je je snel thuis voelt. Alles is mogelijk en onderhandelbaar. Wij hebben een teamdag gehad met bijzondere opdrachten, een gezamenlijk schilderij maken, djembé spelen en een hangconcert meemaken. Lisette & Rob zijn enthousiaste mensen die deze dag voor ons team een bijzondere dag konden waarmaken, waardoor wij een nog hechter gevoel met elkaar ervoeren. Kortom doen! Iedereen praat nog over de mooiste teamdag ooit!! S. Bosma, Huisartsenpraktijk “de Kompe”


Bruiloft, vrijgezellendag, familiefeest of verjaardagsfeest

Een unieke blijvende herinnering maken als aandenken voor een jubileum, huwelijk of speciale vriendschap. Van kleine schilderijen een gezamenlijk groot geheel maken of liever een ruimtelijk object? Deze workshops kunnen als aanvulling op een verblijf bij ons in de accommodaties of alleen als activiteit hier of op locatie elders.

We kunnen ook aanvullende workshops verzorgen zoals zelf pizza bakken in de steenoven, yoga & tai chi lessen of taarten & sieraden maken. Ook voor een feestelijke catering kan gezorgd worden. Wij maken van je persoonlijke wensen graag een feestje!

Lieve Rob en Rosa, wij willen jullie uit het diepste vanuit onze harten bedanken dat wij ons huwelijk bij jullie mochten vieren. Wat een mooi paradijsje hebben jullie. We voelde ons heel erg welkom en thuis. We vonden de communicatie heel fijn verlopen en dat jullie zo met ons mee dachten en hielpen was ook echt hartverwarmend. We komen graag nog eens terug! Liefs Sil en Eleonora