Atelier dell’Arte is je persoonlijke oplaadpunt 

Ben je moe van de continue druk & verplichtingen van het dagelijkse leven? Gun jezelf dan ruimte in je hoofd en rust in je hart om bij te tanken. Zonder een hoog zweefgehalte zijn we er gewoon voor jou zodat jij jezelf weer kunt ontdekken. Creativiteit & muziek kunnen je daarbij heel goed helpen maar het belangrijkste is dat je hier niets moet… Jij als uniek mens staat bij ons bovenaan en wij zijn je ondersteuning en stimulans om weer energie te krijgen. Dat kan via een workshop of een creatieve vakantie zijn maar ook jij als individu in een team. Naast onze professionele vakkennis en jarenlange groepservaring, “ont”zorgen wij graag en schenken alle aandacht met passie! Het grootste compliment dat we van onze gasten krijgen is dat ze na jaren nog steeds graag terugkomen.

Lisette Rozendal is sinds 1988 afgestudeerd aan de ABK Minerva te Groningen en heeft naast vele exposities in diverse galerieën en musea, ook opdrachten voor het bedrijfsleven uitgevoerd als beeldend kunstenaar. In 1992 heeft zij Atelier dell’Arte opgericht voor het geven van creatieve workshops & vakantiecursusweken. Dit prachtige bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de inspirerende groepsaccommodatie van vandaag.

Rob Verheul is sinds 1980 bevlogen door ritme en heeft door de jaren heen alle stijlen van muziek van Afrikaans tot Braziliaans, Schots en Pop, Jazz en Country gespeeld. In 2007 ontdekte hij de Hang en sindsdien heeft naast het ritme de klank een belangrijke plaats ingenomen. Tegenwoordig geeft hij concerten op festivals zoals: Manana manana, Kuna en de Zwarte Cross, speelt op uitnodiging op bruiloft, begrafenis of huisconcert en geeft snoezelconcerten voor meervoudig gehandicapten op o.a: Frion, ‘s-Heerenloo en het Bouwhuis.

Video Groepsaccommodatie:

 

Onderstaande video is gemaakt in de oude muziekkamer: