Op dit met bomen omzoomde landgoed van 9000m2 met veel privacy, staan 2 vrijstaande groepsaccommodaties met in totaal 9 slaapkamers en 26 slaapplaatsen. Er is een grote gemeenschappelijke woonkamer met eetgelegenheid voor het hele gezelschap. Het voordeel van 2 huizen is dat je ook je rustmomentje kunt zoeken als je daar behoefte aan hebt. De accommodaties zijn heel geschikt voor een creatieve vakantie, een weekend weg met vrienden of vriendinnen, een familiereünie, een bruiloft, jubileum, intervisie, vrijgezellenweekend, een zakelijke bijeenkomst of vergadering. De Schenkerij en het Koetshuis worden alleen gezamenlijk verhuurd.
Voor vragen stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. Ben je geïnteresseerd om te boeken? Kijk voor de beschikbaarheid in onze online kalender.

De Schenkerij 

(14 personen, 4 slaapkamers met eigen badkamers, 6 toiletten)
De Schenkerij is een voormalige Saksische boerderij die stijlvol gerenoveerd is tot een droomplek met authentiek historische elementen. Met uitzondering van de yoga ruimte, zijn alle vertrekken op de begane grond. Er is een ruime woonkamer van 82m2 met grote zithoek, bar & eetkamer, die groot genoeg is om met het hele gezelschap te verblijven. De woonkamer heeft een prachtig uitzicht over de bloementuin. Het zonneterras met vuurplaats en loungestoelen heeft ook een overdekte veranda. Naast de moderne keuken is er een atelier en een grote hal die ook als recreatieruimte gebruikt kan worden. Er zijn 4 grote smaakvolle slaapkamers met boxspring bedden. Iedere kamer heeft een luxe badkamer waarvan er een geschikt is voor minder validen. De Schenkerij is laagdrempelig en is voorzien van comfortabele vloerverwarming. De tuin heeft vele zithoekjes en een groot overdekt tuinhuis waardoor je bij mindere weersomstandigheden nog steeds kunt genieten van het prachtige uitzicht. Er is een grote speelweide met trampoline en een zwembad met glijbaan.

Het Koetshuis

(12 personen, 5 slaapkamers, 2 badkamers 2 toiletten)
Het Koetshuis is een idyllisch vakantiehuis met een grote tuin, een boomgaard en vennen. Het beschikt over 5 themaslaapkamers met boxspring bedden. Op de begane grond zijn 3 twee persoons kamers met vaste wastafel, een gezamenlijke badkamer met douche en een aparte wc. De sfeervolle zitkamer rondom de haard heeft uitzicht op het zonneterras. Er staat een piano om samen te kunnen musiceren. Aansluitend aan de woonkamer is de gezellige open woonkeuken, die van alle gemakken is voorzien. Boven zijn er nog 2 drie persoonskamers en een luxe badkamer met bad & douche, wasmachine en droger. Rondom het Koetshuis bevinden zich knusse zit hoekjes en een overdekte veranda.

In de tuin staat een ruim overdekt buitenhuis waar je bij een knapperend vuurtje van de houtkachel, lekker warm kunt zitten en met het hele gezelschap kunt genieten van het prachtige uitzicht op het achterliggende natuurgebied.

Wat hebben wij een ontiegelijk fijn weekend gehad, ik ben nog ontzettend aan het nagenieten. Het huis was ( is!) een droom. De keuken, de heerlijke bedden, de poes, de kippen, jullie aanwezigheid, het was allemaal fijn en oprecht. Wij komen daarom in het voorjaar heel graag terug. Nogmaals dank voor de heerlijke dagen en voor Rob’s mooie muziek. Lieve groet uit Amsterdam, Jet van Nieuwkerk


Boek uw verblijf

Klik hier om de online beschikbaarheidskalender te bekijken en/of in te vullen (volledig vrijblijvende offerte).