Weekend Workshop

De weekend workshops beeldhouwen, boetseren, schilderen, tekenen & aquarelleren worden gegeven in de weekenden buiten de zomermaanden, namelijk in de periode van januari tot mei en van oktober tot december. Ervaring is niet nodig en de inhoud van het lesprogramma is vergelijkbaar met de creatieve vakantieweken. Je kunt ook beslissen om een werkstuk verder af te maken of nieuw leven in te blazen onder deskundige begeleiding. Workshops beginnen zaterdag om 10:00 uur en duren tot zondag 16:00 uur. Ontbijt en uitgebreide lunch zijn inbegrepen.

Aankomst op vrijdagavond is op verzoek ook mogelijk met een extra overnachting en ontbijt. Dit kun je aangeven op het deelnameformulier. Voor iedereen die na het volgen van een vakantiecursus in hetzelfde jaar een Weekendworkshop wil boeken geldt als bonus een korting van 5% op de prijs van de workshop.Heb je zelf een voorkeur voor een bepaald weekend dan is dit (in overleg) mogelijk wanneer je minimaal met 5 personen deelneemt. Je kunt ook alleen de accommodatie huren en je eigen docent meenemen. Voor ingeplande workshopdata kun je ons het beste  e-mailen.

Het gebruik van de basisgereedschappen  zoals penselen, schildersezels, beeldhouwbokken en beitels, boetseerspatels en materialen zoals houtskool, conté, Oost-Indische inkt, potloden, kneedgom, papierklemmen en aquarelplakband zijn bij de prijs inbegrepen. Papier, schilderdoeken en verf zijn standaard aanwezig en zijn net als steensoorten & klei tegen kostprijs verkrijgbaar. Je kunt bent natuurlijk vrij om je eigen materiaal mee te nemen.

 

Doe je mee? Je hebt 7 dagen bedenktijd dus je zit nergens aan vast. Daarna ontvang je een bevestiging van ons.

Vul je gegevens in op ons deelname formulier  

Experience Weekend

Atelier dell’Arte organiseert ook thema weekenden waarin het beleven van kunst op verschillende manieren ervaren kan worden. Alle zintuigen doen mee.. ogen om de kunst visueel binnen te laten komen. Oren… om geluid tot je te kunnen nemen in bijvoorbeeld de vorm van een lezing met achtergrondinformatie of muziek om de sfeer te versterken. Geur & smaak… om het karakter te kunnen proeven in de vorm van heerlijke maaltijden en hapjes. Het gevoel …om de opgedane inspiratie en ervaringen rondom dit thema praktisch te vertalen in een schilderij of een ruimtelijk object. Dit kan individueel of in samenwerkingsverband.

Deze weekenden zijn inclusief overnachting en alle maaltijden.

Je kunt ons volgen op  Facebook.com / Atelier dell’Arte of e-mail ons voor meer informatie op: atelierdellarte@online.nl

Trommel Workshop

Deze lessen kunnen zowel privé als in groepsverband worden gevolgd door huurders van onze accommodatie of door een extern gezelschap. Dit kan in onze eigen muziekkamer of op een andere locatie. Trommelen in combinatie met een creatieve cursus kan na de dagelijkse les want dit geeft weer een hele andere energie!
Voor groepslessen wordt er getrommeld op een djembé. Naast het aanleren van diverse Afrikaanse ritmes wordt er ruim aandacht besteed aan de basistechniek, het leren samenwerken & luisteren naar elkaar waarbij het plezier voorop staat!
Naast de djembé workshop zijn er ook andere lessen op bijvoorbeeld conga of de Hang
De lessen worden gegeven door Rob Verheul. Rob heeft ervaring met o.a. Afrikaanse, Cubaanse, Pop, Funk, Folk en Jazzmuziek. Meer info vind je op : www.robverheul.nl

Een optreden van Rob kun je hier zien:

Bruiloft, vrijgezellendag, familiefeest of verjaardagsfeest

Een unieke blijvende herinnering maken als aandenken voor een jubileum, huwelijk of speciale vriendschap. Van kleine schilderijen een gezamenlijk groot geheel maken of liever een ruimtelijk object? Deze workshops kunnen als aanvulling op een verblijf bij ons in de accommodaties of alleen als activiteit hier of op locatie elders.

We kunnen ook aanvullende workshops verzorgen zoals zelf pizza bakken in de steenoven, yoga & tai chi lessen of taarten & sieraden maken. Ook voor een feestelijke catering kan gezorgd worden. Wij maken van je persoonlijke wensen graag een feestje!

Lieve Rob en Rosa, wij willen jullie uit het diepste vanuit onze harten bedanken dat wij ons huwelijk bij jullie mochten vieren. Wat een mooi paradijsje hebben jullie. We voelde ons heel erg welkom en thuis. We vonden de communicatie heel fijn verlopen en dat jullie zo met ons mee dachten en hielpen was ook echt hartverwarmend. We komen graag nog eens terug! Liefs Sil en Eleonora