Weekend Workshops

De weekend workshops beeldhouwen, boetseren, schilderen, tekenen & aquarelleren worden gegeven in de weekenden buiten de zomermaanden, namelijk in de periode van januari t/m mei & van oktober t/m december. Ervaring is niet nodig en de inhoud van het lesprogramma is vergelijkbaar met de creatieve vakantieweken. Workshops zijn van zaterdag 10:00 tot zondag 16:00 uur. Ontbijt & lunch zijn inbegrepen. Aankomst op vrijdagavond is mogelijk  tegen een meerprijs. Voor ingeplande data kun je ons het beste even e-mailen.

Extra: Heb je zelf een voorkeur voor een bepaald weekend? Dit kunnen we organiseren vanaf 5 deelnemers. Het is ook mogelijk om de accommodaties te huren en je eigen docent(en) mee te nemen. Neem gerust contact met ons op voor de details.

Volg Atelier Dell’Arte ook op Facebook


 

 

 

Impressie

 

Experience Weekend

Atelier dell’Arte organiseert ook thema weekenden waarin het beleven van kunst op verschillende manieren ervaren kan worden. Alle zintuigen doen mee.. ogen om de kunst visueel binnen te laten komen. Oren… om geluid tot je te kunnen nemen in bijvoorbeeld de vorm van een lezing met achtergrondinformatie of muziek om de sfeer te versterken. Geur & smaak… om het karakter te kunnen proeven in de vorm van heerlijke maaltijden en hapjes. Het gevoel …om de opgedane inspiratie en ervaringen rondom dit thema praktisch te vertalen in een schilderij of een ruimtelijk object. Dit kan individueel of in samenwerkingsverband. Deze weekenden zijn inclusief overnachting en alle maaltijden.

Trommel Workshop

Deze lessen kunnen zowel prive als in groepsverband worden gevolgd door huurders van onze accommodatie of door een extern gezelschap op locatie. Trommelen in combinatie met een creatieve cursus kan na de dagelijkse les want dit geeft weer een hele andere energie!
Voor groepslessen wordt er getrommeld op een djembé. Naast het aanleren van diverse Afrikaanse ritmes wordt er ruim aandacht besteed aan de basistechniek, het leren samenwerken & luisteren naar elkaar waarbij het plezier voorop staat!
Naast de djembé workshop zijn er ook andere lessen op bijvoorbeeld conga of de Hang
De lessen worden gegeven door Rob Verheul. Rob heeft ervaring met o.a. Afrikaanse, Cubaanse, Pop, Funk, Folk en Jazzmuziek. Meer info vind je op : www.robverheul.nl

Een optreden van Rob kun je hier zien:

Bruiloft, vrijgezellendag, familiefeest of verjaardagsfeest

Een unieke blijvende herinnering maken als aandenken voor een jubileum, huwelijk of speciale vriendschap. Van kleine schilderijen een gezamenlijk groot geheel maken of liever een ruimtelijk object? Deze workshops kunnen als aanvulling op een verblijf bij ons in de accommodaties of alleen als activiteit hier of op locatie elders.

We kunnen ook aanvullende workshops verzorgen zoals zelf pizza bakken in de steenoven, yoga & tai chi lessen of taarten & sieraden maken. Ook voor een feestelijke catering kan gezorgd worden. Wij maken van je persoonlijke wensen graag een feestje!

Lieve Rob en Rosa, wij willen jullie uit het diepste vanuit onze harten bedanken dat wij ons huwelijk bij jullie mochten vieren. Wat een mooi paradijsje hebben jullie. We voelde ons heel erg welkom en thuis. We vonden de communicatie heel fijn verlopen en dat jullie zo met ons mee dachten en hielpen was ook echt hartverwarmend. We komen graag nog eens terug! Liefs Sil en Eleonora


Teambuilding, Bedrijfsuitje, Training & Anders Vergaderen

Samen met collega’s een werkstuk maken voor je bedrijfskantine of hal, om je meer verbonden te voelen met je dagelijkse werkomgeving en je groepsgenoten. Elkaar in een nieuwe setting ontdekken en waarderen. Wij zorgen voor alle materialen en professionele begeleiding zodat het eindresultaat gezien mag worden waar iedereen trots op kan zijn. Natuurlijk zijn er veel meer opties en kunnen er ook individuele werkstukken gemaakt worden. Neem contact op zodat we samen een doelstelling, thema & plan van aanpak kunnen bespreken. Deze activiteiten kunnen door ons georganiseerd worden op locatie, bij je eigen bedrijf of bij onze accommodatie onder het genot van een hapje & een drankje.

Vergaderen in een dynamisch atelier of muziekkamer heeft een inspirerende en verfrissende uitwerking en zal een bijdrage leveren aan “het anders” denken en verlopen van een overleg. Na de inspanning bestaat er de mogelijkheid om het programma uit te breiden met meer ontspanning door een muziekworkshop of concert, catering en eventueel een overnachting. Alles is mogelijk en wij denken graag mee, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Atelier dell’Arte is een plek waar je je snel thuis voelt. Alles is mogelijk en onderhandelbaar. Wij hebben een teamdag gehad met bijzondere opdrachten, een gezamenlijk schilderij maken, djembé spelen en een hangconcert meemaken. Lisette & Rob zijn enthousiaste mensen die deze dag voor ons team een bijzondere dag konden waarmaken, waardoor wij een nog hechter gevoel met elkaar ervoeren. Kortom doen! Iedereen praat nog over de mooiste teamdag ooit!! S. Bosma, Huisartsenpraktijk “de Kompe”


Meedoen? Vul het deelnemers formulier in!