Op dit met bomen omzoomde landgoed van 9000m2 met veel privacy, staan 2 vrijstaande groepsaccommodaties met in totaal 9 slaapkamers en 26 slaapplaatsen. Door deze combinatie zijn ze zeer geschikt voor een creatieve vakantie, een weekend weg met vrienden of vriendinnen, een familiereünie, een bruiloft, jubileum, intervisie, vrijgezellenweekend, of zakelijke bijeenkomst of vergadering. De Schenkerij en het Koetshuis worden alleen gezamenlijk verhuurd.
Voor vragen of beschikbaarheid, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

 

Online beschikbaarheidskalender:

Reserveringskalender mogelijk gemaakt door www.shared-house.com en www.groepsaccommodatie-nederland.com

 

Lees verder voor meer details over de De Schenkerij en Het Koetshuis:


De Schenkerij

(14 personen, 4 slaapkamers met eigen badkamers, 6 toiletten)
De Schenkerij is een voormalige Saksische boerderij die stijlvol gerenoveerd is tot een droomplek met authentiek historische elementen. Alle vertrekken zijn op de begane grond. Er is een ruime woonkamer van 82m2 met grote zithoek, bar & eetkamer en deze heeft een prachtig uitzicht over de bloementuin. Het zonneterras met vuurplaats en loungestoelen heeft ook een overdekte veranda. Naast de moderne keuken is er een grote hal die ook als recreatieruimte gebruikt kan worden. Er zijn 4 grote smaakvolle slaapkamers met boxspring bedden. Iedere kamer heeft een luxe badkamer waarvan er een geschikt is voor minder validen. De schenkerij is laagdrempelig en is voorzien van comfortabele vloerverwarming. De tuin heeft vele zithoekjes , een grote speelweide met trampoline en een zwembad met glijbaan.

Het Koetshuis

(12 personen, 5 slaapkamers, 2 badkamers 2 toiletten)
Het Koetshuis is een idyllisch vakantiehuis met een grote tuin, een boomgaard en vennen. Het beschikt over 5 themaslaapkamers met voornamelijk boxspring bedden. Op de begane grond zijn 3 twee persoonskamers met vaste wastafel, een gezamenlijke badkamer met douche en een aparte wc. De sfeervolle zitkamer rondom de haard heeft uitzicht op het zonneterras. Er staat een piano om samen te kunnen musiceren. Aansluitend aan de woonkamer is de gezellige open woonkeuken, die van alle gemakken is voorzien. Boven zijn er nog 2 drie persoonskamers en een luxe badkamer met bad & douche, wasmachine en droger. Rondom het Koetshuis bevinden zich knusse zithoekjes en een overdekte (met houtkachel te verwarmen) veranda.

Extra : Net een paar slaapplaatsen te kort? Er kan gelogeerd worden in een van onze chalets in de tuin ( m.u.v. de periode tussen half november en half maart i.v.m. vorst). De chalets zijn niet inbegrepen bij de genoemde prijzen. Wil je de chalets bij boeken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Chalet ‘La Vie en Rose’ Het leven gaat niet altijd over rozen maar hier droom je letterlijk weg tussen de bloemen. 2 x een slaapkamer met 2 persoonsbed, wasgelegenheid, toilet, keuken, zithoek en verwarming.

Chalet ‘Villa Fran(s)je’ Dit chalet heeft een retro inrichting met een knipoog en kitsch kantje. 2x een 1 persoonskamer (twijfelaar), badkamer met douche, toilet, zithoek en verwarming.